Help mee

Vele handen maken licht werk

Steun het IWAK Financieel

Vrijwilligers gezocht!

Bezoekwerk

Verschillende mensen die op het azc wonen vinden het fijn om bezoek te ontvangen. Samen theedrinken, praten, met elkaar boodschappen doen of even naar het strand. Wordt u of word jij onze nieuwe bezoekvrijwilliger?

Meer informatie: Esther Meijvogel
etmeijvogel74@gmail.com

Vrouwen club

Op dinsdagavond eens in de vier weken is er een vrouwenavond. Het team is er voor de vrouwen en zorgt voor een mooi programma. We beginnen met koffie en een Bijbelverhaal en hebben 2 zangeressen die liederen zingen. Na de pauze doen we een ontspannend programma met spel, bingo, iets creatiefs of hapjes maken. We investeren in persoonlijke relaties met de vrouwen.

Meer informatie: José van Bemmel
06-36566004
jose.van.bemmel@xs4all.nl

Connect Us

Connect Us is de nieuwste jongerenactiviteit van IWAK! Het bijzondere van deze activiteit is dat het voor vluchtelingjongeren én Nederlandse jongeren is. Vriendschap en plezier staan centraal. De Connect Us-groep komt op maandagavond (eens in de twee weken) bij elkaar voor sport, spel, lekker eten of muziek. Ben je tussen de 14 en 23 jaar? Dan ben je meer dan welkom! We zoeken zowel jongeren die het leuk vinden om (samen met vrienden en vriendinnen) te komen als jongeren die graag meedoen met de organisatie. www.connectusinlove.nl

Meer informatie: Janine
06-58835452
janinevanderstelt@gave.nl

Tienerjongensclub

De tienerjongensclub van IWAK is een actieve club waar veel worstjes worden geroosterd boven een kampvuurtje! Eén keer per maand doen we een toffe activiteit met de boys van 10-15 jaar. We zoeken nieuwe leiding voor ons enthousiaste team. Van harte welkom om een avondje mee te lopen om te kijken of het iets voor je is!

Meer informatie: Geerlof de Mooy
06-27396757
gerlofdemooy@gmail.com

Tienermeidenclub

Op donderdagavond (eens in de maand) is het feest in de kapel van IWAK. Dan is er club voor de meiden van 10-14 jaar! We kletsen gezellig bij, zingen, praten over God, bidden en doen allerlei activiteiten. Dit kan van alles zijn! Bijvoorbeeld een spel, iets lekkers maken, een knutsel of iets met make-up.

Meer informatie: Martine Botermans
06-38262562
martinebotermans@hotmail.com

Contact

Heb je interesse om te helpen? Neem dan contact op met de betreffende teamleider of via Rosaline van Helden

06 44 50 22 13
rosalinevanhelden@iwak.nl

Steun IWAK

Stichting IWAK is een non-profit organisatie. Alle geworven fondsen worden geheel besteed aan de uitvoering van de vastgestelde doelen. Stichting IWAK doet een beroep op diaconieën en zoekt individuele sponsors. Voor belangstellenden wordt jaarlijks het jaaroverzicht ter inzage aangeboden.

Indien diaconieën of sponsoren specifieke activiteiten financieren, krijgen zij op aanvraag een overzicht van de activiteit en de bijbehorende afrekening toegezonden. Eventuele overgebleven gelden van dergelijke activiteit vervallen aan het algemene fonds van Stichting IWAK. Tenzij anders is overeengekomen worden uit dit fonds de overige activiteiten gefinancierd.

Heeft u belangstelling om Stichting IWAK te steunen?

Maak een bedrag over naar Bankrekeningnummer NL81 RABO 0132 30 00 01 t.n.v. Stichting IWAK te Katwijk