Kinderclub

Zaterdagmorgen, eens in de twee weken, is er kinderclub van 09.00 – 12.30 uur. Het doel is, onder meer, om de kinderen in aanraking te brengen met het christelijk geloof en een stukje aandacht, afleiding en ontspanning te bieden. Er worden een Bijbelverhalen verteld, liedjes gezongen, knutselwerkjes gemaakt en spelletjes gedaan.
Contactpersoon: Teunie de Jonge (rdejon48@planet.nl)

Tienerjongensclub (10 – 14 jaar)

De jongensclub bestaat uit verschillende activiteiten in de kapel. Bijvoorbeeld een speurtocht in de duinen, een kampvuur maken, vliegers maken, halalburgers bakken op de barbecue, spellen, figuurtjes maken van marsepein, film kijken en nog veel meer. Door alles heen willen we de jongens graag laten merken dat we hen zien en dat ze waardevol zijn. En het is ons gebed dat ze God leren kennen!
Contactpersoon: Geerlof de Mooij (06 34 81 75 08)

Tienermeidenclub (10 – 14 jaar)

Op donderdagavond, eens in maand, zijn de tienermeiden van het AZC van harte welkom in de kapel. Er wordt begonnen met gezellig wat drinken en bijkletsen. Daarna is het tijd voor het Bijbelprogramma dat bestaat uit o.a. liederen zingen, kijken naar een kort filmpje of een dramastukje over het onderwerp waar de leiding kort iets over vertelt. In kleine groepjes praten ze hierover door en bidden ze voor elkaar. Dan gaan ze aan de slag met een activiteit. Ze doen iedere keer iets anders. De ene keer bakken ze iets lekkers, de andere keer doen ze iets creatiefs, kijken ze een film of doen ze een spel. De leiding vindt het belangrijk dat de meiden even lekker kunnen ontspannen en dat ze merken: ‘Ik mag er zijn! Ik ben geliefd, zowel door mensen als door God!’.
Contactpersoon: Martine Botermans (martinebotermans@hotmail.com)

14+ meidenclub

Woensdagavond is de avond van de oudere meiden van het AZC. Eens in de twee weken komen ze in de kapel bij elkaar. Wat ze op deze avond doen, is in de eerste plaats praten. Er is tijd voor ontmoeting en gezelligheid. De meiden delen hun hart. De leiding vertelt een verhaal uit de Bijbel. Ze praten hier met elkaar over door en we bidden samen. Daarna doen we een activiteit, zoals wraps maken, fotolijstjes versieren of elkaar opmaken. Soms hebben ze zoveel om over te praten dat ze niet eens aan de activiteit toekomen!
Contactpersoon: Diana Baan (06 50 95 37 23 / dianabaan@iwak.nl)

Connect US

Connect Us is de nieuwste jongerenactiviteit van IWAK! Het bijzondere van deze activiteit is dat het voor vluchtelingjongeren én Nederlandse jongeren is. Vriendschap en plezier staan centraal. De Connect Us-groep komt op maandagavond (eens in de twee weken) bij elkaar voor sport, spel, lekker eten of muziek. Ben je tussen de 14 en 23 jaar? Dan ben je meer dan welkom! We zoeken zowel jongeren die het leuk vinden om (samen met vrienden en vriendinnen) te komen als jongeren die graag meedoen met de organisatie. Hiernaast zoeken we 20-plussers die het leuk vinden om leiding te geven aan deze groep. www.connectusinlove.nl
Contactpersoon: Janine van der Stelt (0658 83 54 52 / janinevanderstelt@gave.nl)