Vrouwenclub

De vrouwenclub organiseert op dinsdagavond eenmaal per maand  een activiteit voor vrouwen in de Kapel. Er wordt begonnen met koffie en een Bijbelverhaal. Daarnaast zijn er 2 zangeressen die liederen zingen. Na de pauze doen is er een ontspannend programma met spel, bingo, iets creatiefs of hapjes maken. Er wordt geïnvesteerd in persoonlijke relaties met de vrouwen.
Contactpersoon: José van Bemmel (06 36 56 60 04 / jose.van.bemmel@xs4all.nl )

Bijbelstudiegroep Joy

Op donderdagavond, eens in de twee weken, is een ieder van harte welkom op onze Bijbelstudiegroep. Ook als je al verblijfsvergunning hebt nodigen wij je van harte uit. Waarom deze Bijbelstudiegroep? Omdat wij geloven dat God door de verhalen uit de Bijbel heen ons aan wil spreken. Samen willen we met jou ontdekken wat God ons te zeggen heeft. Waarom de naam ‘Joy’? Omdat het ons verlangen is dat je iets van de blijdschap van Jezus zal ervaren in je leven. De volgende data staan gepland: 25 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni en 20 juni. Contactpersoon: Pia van Belen, e-mail piavanbelen@icloud.com

Mannenontbijt

Het mannenteam organiseert eens in de maand een mannenontbijt. Op zaterdag rond 08.00 uur staat er koffie klaar met daarbij een heerlijk croissantje. Zowel Nederlandse mannen als mannen van het AZC zijn hiervoor welkom. Tijdens het ontbijt is er ruimte voor gesprek doormiddel van bijvoorbeeld “kaart op tafel”.
Contactpersoon: Jaap van der Meij (06 15 56 81 54)

Gebedsgroep

Vrijdagmorgen tussen 09.00 – 12.30 uur komt de gebedsgroep samen in de Kapel. Iedereen is hiervoor uitgenodigd!
Contactpersoon; Beatrice Aartman

Persoonlijk gebed

Heeft u behoefte om samen met iemand te bidden? Dat kan! IWAK heeft een gebedsgroep dat aan huis kan komen.
Contactpersoon; Erika Verdoes